Acum, cand iPhone 8 este deja o certitudine, ne-am gandit ca ne-ar fi extrem de util sa privim putin inapoi si sa vedem cum am ajuns de la huse pentru laptop Apple la un magazin complet, cu tot ceea ce inseamna accesorii de protectie pentru toata gama de iPad, iPhone si Samsung Galaxy.

La inceput au fost doar huse si carcase Macbook

Si cum orice inceput e greu, ne-am hotarat din start ca misiunea noastra sa fie o viata mai usoara pentru toti utilizatorii de Mac. Care utilizatori s-au vazut peste noapte proprietarii unor adevarate bijuterii tehnologice pe care nu stiau cum sa le manuiasca atunci cand isi ridicau degetele de pe butoanele tastaturii.

Si cum majoritatea mai aveau putin si ar fi fost in stare sa isi cumpere chiar si manusi pentru a evita cele mai mici pete si urme pe noul ecran Retina, ne-am gandit ca trebuie sa facem ceva pentru a veni in ajutorul lor astfel incat sa nu isi mai faca griji cu ceea ce ar putea sa se intample in cazul in care gadgetul lor ar veni in contact cu podeaua.

Iar cum tehnologia evolueaza in mod ametitor, a fost nevoie sa ne adaptam si noi rapid la nevoile celor care treceau peste noapte de la Macbook 12 la MacBook Pro, apoi la MacBook Air cu ecran de 11 si 13 inch, pentru ca mai apoi sa ajunga direct la Macbook Pro late 2016 edition cu Touch Bar de 13 si 15 inch dupa ce au trecut prin MacBook Pro Retina.

Apoi au venit accesorii si folii de protectie iPad

Si bineinteles ca nu ne-am oprit aici. Pentru ca cererea a fost mare, iar comenzile clientilor extrem de clare: vrem sa ne protejam tot ceea ce inseamna produs Apple si nu numai atat. Lupta pe piata dispozitivelor de ultima generatie a fost si este in continuare extrem de dura, iar cei care au invins au fost intotdeauna consumatorii. Care consumatori au inteles rapid ca au nevoie nu doar de huse si carcase Iphone 7 Plus, ci si de huse si carcase Samsung Galaxy S8 Plus.

Si astfel s-au umplut rafturile virtuale ale acestui magazin online cu tot ceea ce ii trebuie oricarui posesor de Apple smartphone, Apple pad, Apple watch, Apple laptop si Samsung Galaxy.