Da, va vine sa credeti sau nu, exista MacBook Pro si fara ecran Retina, ba chiar si huse si carcase pentru MacBook Pro.

Accesorii MacBook Pro fara Retina

Cum adica fara display Retina? Uite asa, fara acest tip de ecran, si asta din simplul motiv ca, desi putina lume isi mai aminteste astazi, Apple a lansat revolutionarul laptop MacBook Pro inainte de a depune patentul pentru pixelii Retina, care mai mult ca sigur ca atunci se aflau intr-un simplu stadiu de proiect.

Asta inseamna ca si astazi mai sunt destui fani ai marului muscat care se bucura de toate facilitatile unui asemenea produs si nu au nici cea mai mica intentie sa-l schimbe cu unul din upgrade-urile oferite de aceiasi americani.

O fi bine, o fi rau?

Ce este rau sau bine in general ne poate spune doar un filosof, dar ce este bine sau rau pentru un posesor de MacBook Pro ne poate spune doar el insusi.

Si, dupa cum ne arata statisticile magazinului nostru online, se pare ca inca mai e destul de bine sa ai un asemenea tip de Mac Pro, dar poate fi destul rau, atat pentru tine, cat mai ales pentru gadgetul tau, sa nu ai o husa sau o carcasa care sa ii ofere protectia adecvata la socuri, cazaturi, intepaturi, umezeala si oricare altul din pericolele cotidiene la care poate fi supus un laptop in timpul folosirii sale intensive.