Generatia urmatoare de smartphone-uri Apple este in sfarsit aici, iar noi, in buna traditie a magazinului nostru, suntem deja pregatiti cu oferta completa de carcase iphone 10, huse iphone 8 si folii iphone 8 plus.

Nu cred ca mira pe cineva faptul ca numarul 9 din panoplia produselor iPhone a fost retras (poate chiar definitiv, nu stim inca), asa cum se practica de catre toate marile branduri – vezi cazul Windows.

Ceea ce insa pare sa mire pe foarte multa lume este pretul destul de ridicat al acestor noi telefoane inteligente, atat de inteligente incat isi recunosc proprietarul dupa trasaturile fetei si nu dupa amprenta sau desueta parola.

Nu stiu la ce se asteptau cei care se lamenteaza ca un iPhone X costa o mica avere – dupa standardele din Romania desigur – cand toate predecesoarele au fost la vremea lor ceva cel putin tot la fel de exagerat in materie de pret, iar tehnologia inclusa este de ultima ora absoluta.

Mai mirat sunt insa de faptul ca majoritatea celor care privesc comparativ la ce au in buzunar si la pretul de raft al ultimului model de iPhone isi justifica opiniile pornind de la fatalitatea izbirii din neatentie a gadgetului cu podeaua ca urmare a unei firesti erori umane.

Dragii mei, daca a gresi e omeneste, a nu-ti proteja investitia e o dovada de prostie. Adica: i se poate intampla oricand si oricui sa isi scape noul iPhone 8 din mana, dar este in intregime responsabilitatea lui, si nu a producatorului, ca acesta s-a facut tandari, atata timp cat exista solutii profesionale de protectie pentru ultimul tip de iPhone.

Iar acestea pot fi gasite bineinteles in magazinul nostru online, Huse Laptop.