Da, subiectul de astazi pare unul extrem de banal, si anume carcase si huse pentru MacBook Air 13 11 inch.

Protectie MacBook Air

Numai ca, pe atat de banal pe cat pare, subiectul acesta include niste discutii legate de protectia acestui tip de gadget care nu pot fi neglijate sub nicio forma de catre cei care sunt preocupati cu adevarat de intretinerea unui laptop Apple.

Desigur, stim cu totii ca piata romaneasca in general este suprasaturata de tot felul de marfuri, care mai de care mai ieftine, iar cea a huselor si a carcaselor in particular nu face deloc exceptie de la aceasta regula.

In aceste conditii, intrebarea fireasca pe care ar putea ca sa si-o puna oricare dintre proprietarii de MacBook Air cu ecran de 13 sau 11 inch este ce sa aleaga cand vine vorba de protectie: carcase ieftine sau huse de calitate?

husa macbook air 11 2013

Privita din exterior, de catre cineva care nu este prea familiarizat cu fenomenul produselor Apple, situatia ar putea parea ca are o rezolvare simpla si imediata, care s-ar putea rezuma la intrebarea: „Pai daca ai dat atatia bani pe un laptop MacBook Air, nu-ti permiti sa-l protejezi cumparand o husa de piele sau o carcasa originala, de firma?”.

Numai ca dilema abia acum incepe.

Huse MacBook Air originale

Si asta din simplul motiv ca raspunsul la intrebarea amintita in cele de mai sus trebuie sa-l dea chiar posesorul de Mac si nu cel care a pus intrebarea si care probabil ca nu a avut sub degetele lui niciodata tastatura unei asemenea bijuterii electronice.

Ca proprietar de Air 13 sau 11 inch ai deci de ales intre o multime de huse si carcase la preturi de 10-20 de lei, produse probabil odata cu transportul din China pe un vapor plin cu marfuri de contrabanda. Arata bine, unele chiar au emblemele unor marci celebre pe ele, numai ca la primul contact al laptopului tau cu podeaua iti dai seama ca tot ce ai facut prin achizitia unui asemenea produs a fost doar sa adaugi putina culoare dispozitivului si nimic mai mult.

Cam ca oul de Paste, care s-a spart la fel ca ecranul MacBook-ului tau, la prima ciocnire cu ceva dur.

Asadar, retine: o husa sau o carcasa originala, produsa de Speck sau orice alta firma de renume in domeniu, nu este niciodata ieftina! Dar atunci cand laptopul tau o sa cada de pe birou, nu o sa-ti sara inima din piept, pentru ca vei sti ca siguranta lui e garantata in orice situatie.