Husa 12.9-inch iPad Pro 2018 este ultima revelatie de la Speck.

Asa cum bine stim cu totii, in viata lucrurile bune se lasa asteptate. Dar, cum tot la fel de bine se stie, o vorba inteleapta spune ca e mult mai bine mai tarziu decat niciodata.

Este si cazul de fata, al noii tablete iPad Pro cu ecran de 12.9 inch, pentru care Apple si-a lasat fanii sa astepte cam multicel. A meritat insa asteptarea?

Se pare ca da.

A 3-a generatie de iPad Pro cu ecran mare vine in 2018 dupa ce, in 2017, 2nd generation a facut adevarate furori printre amatorii de gadgeturi de acest gen. Si mai ales dupa ce trecusera in prealabil doi ani de la lansarea acestui nou concept de catre firma condusa de Tim Cook.

Pentru cei care nu stiu sau nu-si mai amintesc, primul 12.9-inch iPad Pro a aparut pe piata la inceputul lui septembrie 2015 si avea un procesor de doar 2.2 GHz (Apple A9X).

Succesul fulminant a facut ca in iunie 2017 sa fie lansata a doua generatie de iPad Pro cu display de 12.9 inch. Acesta avea o viteza a procesorului de 2.3 GHz, care avea deja si un nume – Apple A10X Fusion.

Evident, Speck nu a stat cu mainile in san si s-a pus pe treaba.

Asa cum bine stiu toti clientii nostri fideli, linia de carcase cu huse Balance Folio a urmat indeaproape tabletele din seria iPad Pro, indiferent de diagonala ecranului. Normal ca uriasii cu 12.9 inch nu puteau face exceptie.

Si astfel a aparut Presidio Pro Folio, husa 12.9-inch iPad Pro 2018

Dar asta dupa ce am avut mai intai carcasa cu husa Balance Folio pentru 12.9-inch iPad Pro modele 2015 si 2017.

In acest caz, lucrurile pareau ca sunt ceva mai simple. Primul model si cel din generatia a 2-a au aceleasi dimensiuni exterioare. Iar asta a dat nastere unei huse cu multiple functionalitati, cu mare priza in piata.

Cu 12.9-inch iPad Pro 2018 lucrurile stau insa putin altfel.

Si diferenta nu este data doar de dimensiuni, ci si de multiplele ugrade-uri pe care le ofera Apple celor care vor sa tina pasul cu generatia a 3-a de tablete iPad Pro.

Sa incepem insa prin a face o observatie destul de interesanta. iPad Pro 2018 vine in numai putin de 4 modele diferite. Cate? Da, ati citit bine. 4.

Daca primele doua generatii au fost lansate in cate 2 modele, a 3-a generatie invadeaza piata cu 4 deodata.

Modelul A1876 are conexiune wi-fi only.

Modelul A2014 are conexiune wi-fi si celular. Se adreseaza companiilor de telefonie mobila din SUA si Canada.

Modelul A1895 are wi-fi si celular. Este pentru companiile de telefonie mobila din toata lumea.

Modelul A1983 are wi-fi si celular. Este doar pentru China.

Insa dincolo de toate aceste aspecte pur comerciale, partea tehnica este din nou in avangarda. Procesorul se numeste Apple A12X Bionic si are 2,5 GHz.

Iar acum sa revenim la protectie.

Speck continua sa produca husele de succes Folio. Desigur, adaptate pe noile dimensiuni ale modelelor din 3rd generation.

Asa cum vedeti mai sus, husa 12.9 inch iPad Pro 2018 este deja disponibila pe site-ul nostru. Clientii o pot primi pe baza de precomanda, daca nu este deja in stoc.

Dotarile sunt aceleasi. Se adauga insa locasul special pentru Apple Pencil Generation 2. Era firesc ca toti cei care au asa ceva in dotare sa il poata purta oriunde cu ei.

Protectia pe care o ofera husa 12.9 inch iPad Pro 2018 este superioara celei pentru modelele 2015 si 2017. Inaltimea maxima pentru cazaturi este acum 1,80 metri. La modelele anterioare era 1,20 metri.

In rest, va puteti bucura de caracteristicile pe care le stiati. Husa este pliabila si usor de intretinut. Capacul ramane inchis cand husa nu e utilizata. Clema speciala se ocupa de asta.

O doriti? O puteti comanda oricand.