carcasa ipad copii

„Husa ipad copii” este una dintre cele mai cautate expresii cu care se ajunge pe site-ul Huse Laptop.

Ceea ce este cel mai interesant la aceste tipuri de produse este ca nu stii exact cum sa le incadrezi.

Sunt ele accesorii pentru protectia unei tablete iPad? Sunt ele jucarii? Sunt si una si alta?

Raspunsul corect se pare ca nu se afla insa printre intrebarile retorice de mai sus.

Ce este o husa iPad copii, pana la urma?

Este toate cele de mai sus la un loc si mai mult decat atat.

Este intr-adevar un accesoriu important pentru protectia unei tablete iPad. Este o husa cu carcasa care te scapa cam de toate grijile atunci cand iti cade din mana iPad-ul tau pe care ai dat atatia bani.

Dar poate fi considerat si un accesoriu foarte util atunci cand pleci la drum alaturi de copii si vrei sa fie liniste pe bancheta din spate. Pentru ca ea se poate transforma foarte usor intr-un suport iPad care se agata de tetiera scaunului din fata al masinii.

La fel, bratele ajutatoare o pot transforma intr-un suport pentru iPad, astfel incat tableta sa stea in pozitia dorita pe orice suprafata plana, iar copiii sa stea cuminti uitandu-se curiosi la ecranul sau.

In magazinul nostru online o puteti gasi intr-o varietate de tipuri si culori, atat pentru protectia tabletelor iPad cu ecran de 9.7 inch, cat si a celor din seria iPad mini.

Avem huse iPad pentru baieti si pentru fete, de culori diferite, la alegere. Insa – atentie! – acestea nu sunt potrivite decat pentru copiii care au implinit deja varsta de cel putin 4 ani.

Husa in sine este de fapt mai mult o carcasa, daca ar fi sa ne ghidam strict dupa standardele in materie de protectie.

Ea se numeste Case-E si acopera foarte bine marginile si partea din spate a tabletei. Cat despre ecran, desi va recomandam cu caldura sa aveti mereu o folie de protectie, chiar daca aceasta lipseste, tableta nu este neprotejata. Marginile ridicate din jurul display-ului fac ca acesta sa nu intre in contact cu podeaua, atunci cand tableta cade cu fata in jos.

Mult mai importanta insa decat protectia tabletei propriu-zise este protectia copilului care se joaca cu ea.

De aceea, Case-E este fabricata din materiale usoare si sigure, care nu provoaca alergii.

Un motiv in plus sa avem mereu o husa ipad copii in care sa punem tableta pe care o lasam mereu la indemana celor mai iubiti membri ai familiei noastre.