Husa iPad Pro 11 inch este ceea ce asteptau de ceva vreme toti clientii nostri, fani ai tabletelor Apple iPad Pro.

Si e normal sa fie asa, avand in vedere ca asteptarea a inceput cu mai multa vreme in urma. Undeva prin toamna anului trecut, celebra companie a facut marele anunt privind lansarea noilor sale produse.

Husa iPad Pro 11 este acum pe huse-laptop.ro

Iar o alta companie, poate nu la fel de celebra, face acum anuntul privind accesoriile de protectie necesare pentru acest nou gadget.

Da, este vorba despre magazinul Huse Laptop, in care este deja disponibila noua husa ipad pro 11 inch.

Iar ceea ce va oferim noi odata cu acest nou produs este ceea ce clientii nostri fideli s-au obisnuit de mult timp sa primeasca din partea Speck. Este vorba tot de o carcasa cu husa de tip Balance Folio, care si-a dovedit fiabilitatea de multe ori pana acum.

Ea este deja preferata tuturor detinatorilor de tablete iPad Pro lansate de Apple.

Si astfel ajungem la ceea ce ne intereseaza cel mai mult pe fiecare dintre noi. Este vorba evident de pret si de ceea ce primim pentru banii pe care avem de gand ca sa-i cheltuim, nu-i asa?

Evident ca asa stau lucrurile si tocmai de aceea scopul nostru in cele ce urmeaza este sa va oferim pe larg cat mai multe informatii in legatura cu fiecare dintre acestea.

In ceea ce priveste pretul, cred ca este destul de clar pentru toti cei care au accesat deja aceasta pagina. El se vede mai sus si poate parea mai mic sau mai mare, in functie de posibilitatile fiecaruia.

Cand vine vorba insa de caracteristicile si dotarile acestui produs, ei bine, aici este cu totul si cu totul o alta discutie. Si vom vedea imediat de ce.

Carcasa iPad Pro 11 inch

Vazand insa subtitlul de mai sus, toata lumea se va intreba – si pe buna dreptate – daca vorbim despre o husa sau o carcasa.

Ei bine dragii mei, aflati de la mine ca ambele raspunsuri sunt corecte! 🙂 Cum asa? Pai uite exact asa!

Ceea ce propune Speck fiecaruia dintre posesorii noului iPad cu ecran de 11 inch este o husa cu carcasa pentru o protectie aproape totala a tabletei pe toate fetele ei.

Si cand am spus pe toate fetele ei, am vrut sa ma refer mai ales – sau in primul rand – la display, asa cum e si normal, pentru ca aceea este cea mai importanta parte a gadgetului.

Deci ce ne ofera producatorul pentru o protectie reala a iPad-ului? Pai in primul rand o carcasa captusita pentru cazul in care dispozitivul ar veni in contact cu suprafata dura.

Astfel, la caderile de la inaltimi de maxim un metru si 20 de centimetri, acesta nu ar trebui sa pateasca nimic.

De asemenea, marginile acestei carcase sunt putin mai ridicate. Daca interactiunea cu suprafata plata din cazatura se face pe partea cu ecranul, acesta nu ar trebui nici el sa pateasca nimic.

Iar asta nu e tot. Dincolo de protectie, scopul principal pentru care a fost creata husa, aceasta mai are si alte utilitati practice.

Cum ar fi faptul ca se pliaza. Ea reuseste astfel sa ofere mai multe unghiuri de vizionare catre ecran.

Iar din multiplele unghiuri de vizionare, fiecare si-l poate alege pe cel dorit.

Iar pentru cei care doresc, husa mai are si alte intrebuintari. 🙂

Ea este prevazuta cu o clema de inchidere magnetica. Aceasta activeaza functiile sleep si wake ale iPad-ului.

Materialul din care este fabricata este rezistent si se curata foarte usor.

V-am convins? Eu sper ca da.

Mai aveti nevoie si de alte detalii? Atunci puteti accesa direct pagina produsului respectiv.