husa macbook 12

Husa MacBook 12 este inca la mare cautare printre fanii laptopurilor produse de Apple Inc.

La o prima vedere, acest lucru ar putea parea cel putin interesant, ca sa nu spunem bizar.

Avand in vedere succesul noilor modele MacBook, cu ecran de 16 sau chiar 17 inch, incepi sa iti pui cateva intrebari legitime.

Iar prima dintre ele este daca mai foloseste cineva MacBook cu ecran de 12 inch.

Privind putin in urma, gasim si raspunsul.

MacBook cu ecran de 12 inch a fost produs de Apple pana in iulie 2019. Modelele de dupa 2017 sunt dotate cu faimosul display Retina.

Ei da, nu numai ca acest model e folosit, dar multa lume chiar cauta si o husa MacBook 12. Si unde altundeva o pot gasi daca nu in magazinul Huse Laptop, sub numele de Flaptop.

Ce este aceasta husa MacBook 12, numita Flaptop?

Ei bine, aflati ca Flaptop este o husa MacBook 12 cu dotari multiple.

In primul rand, ca orice husa, ea este special proiectata pentru a ajuta la protectia eficienta a gadgetului din interior.

Astfel, atunci cand avem un MacBook 12 intr-o husa Flaptop, putem sta linistiti din aproape toate punctele de vedere.

Laptopul nostru este protejat impotriva prafului, a zgarieturilor, a umezelii si mai presus de orice, impotriva socurilor mecanice. Cu totii ne temem ca nu cumva sa scapam MacBook-ul din mana.

Cu Flaptop insa, aceasta temere dispare instantaneu.

Flaptop are in partea interioara un strat dintr-o substanta speciala numita Impactium. In acest fel, laptopul din interior are protectia la cazaturi asigurata.

Putem deci respira usurati chiar si atunci cand gadgetul cade accidental pe o suprafata dura. Iar inaltimea de la care cazaturile nu au niciun efect notabil este de 1,20 metri.

Da, da, ati citit bine. Puteti sta fara grija daca ati scapat laptopul din mana. Atata timp cat este protejat de Flaptop, bineinteles.

De aceea, acest tip de husa MacBook 12 este in special recomandata atunci cand ne deplasam. Transportul laptopului nostru devine astfel o simpla formalitate. Pe orice distanta.

In magazinul nostru online gasiti o varietate de tipuri de husa MacBook 12.

Insa Flaptop se distinge de toate celelalte huse. Ea respecta nu doar standardele minime in materie de protectie.

Asa cum am vazut, Flaptop este mai mult decat o simpla husa. Iar acum este disponibila si ca husa MacBook 12 la reducere.