carcasa husa macbook air 2018

Husa MacBook Air 2018 este ceea ce toti fanii produselor Apple asteptau.

Sfarsitul anului trecut a adus in sfarsit ceea ce se stia de multa vreme: un upgrade al produselor din gama MacBook Air.

Husa MacBook Air 2018

Upgrade-ul a insemnat in primul trecerea si pentru aceste laptopuri la ecranul de tip Retina. Insa asta nu a fost tot. Cea mai importanta  schimbare a fost cresterea in dimensiuni a gadgetului.

Husa MacBook Air 2018. Iar acest lucru a adus cu sine si o noua provocare pentru cei care se ocupa cu protectia. Un laptop mai mare nu inseamna ca neaparat toate dimensiunile au crescut.

De fapt, grosimea laptopului deschis chiar a scazut. Si greutatea a scazut. Dar provocarea unei protectii de calitate a ramas.

Husa MacBook Air 2018. Specialistii de la Speck au fost pe faza ca de obicei si au realizat si ei un upgrade al celebrelor huse SmartShell. Pentru versiunile anterioare ale MacBook Air sunt inca disponibile cele mai bune huse SeeThru.

Husa MacBook Air 2018. Asa cum puteti vedea mai sus, SmartShell este o husa tip carcasa. Ea este format din doua piese. Acestea se pot pune si scoate usor de pe laptop.

Dedesubt este prevazuta cu patru picioruse impotriva alunecarii. Protectia pentru lovituri, cadere si socuri, cu care erau obisnuiti clientii nostri fideli, a ramas la fel.

Husa MacBook Air 2018. Asa cum cred ca a remarcat toata lumea, upgrade-ul facut de Apple priveste numai MacBook Air 13. Asta inseamna ca nu avem si un MacBook Air 2018 cu ecran de 11.6 inch. Deocamdata.

Si e posibil ca nici in viitorul apropiat. Iar cand spunem asta, ne bazam pe doua motive.

Husa MacBook Air 2018. Primul motiv ar fi ca firma din Silicon Valley a inceput noul an cu noi modele de tablete. Iar al doilea motiv este ca modelul MacBook Air 11 nu a avut succesul scontat.

Ultimele modele cu ecran de 11 inch au fost produse la inceputul anului 2015.

Husa MacBook Air 2018. Sa ne bucuram asadar de acest nou gadget si sa-l protejam cum se cuvine. SmartShell de la Speck pentru MacBook Air 13 2018 este in continuare cea mai buna solutie.