husa carcasa ipad 10.2

Sfârşitul anului 2019 a adus un nou produs în familia tabletelor produse de Apple, şi anume multaşteptatul iPad 7.

Evident, acesta prezinta multe imbunatatiri fata de versiunile anterioare, dar surpriza cea mai mare este dimensiunea ecranului. Astfel, noul iPad nu continua traditia modelelor 5 si 6, care aveau ecranul de 9.7 inch, ci vine cu o imagine marita pe un display de 10.2 inch.

Husa iPad 10.2″ pe huse-laptop.ro

Noua dimensiune a ecranului implica, asa cum e si firesc, crearea unei huse cu totul noi, care sa asigure o protectie cel putin la fel de eficienta si in cazul acestui iPad.

Si astfel a luat nastere carcasa husa iPad 10.2, disponibila acum si pe magazinul huse-laptop.ro.

Acest produs nu este insa chiar o noutate din toate punctele de vedere. Clientii fideli ai magazinului nostru s-au obisnuit cu modelele Balance Folio de la Speck.

Doar ca, de data aceasta, si husa a evoluat odata cu tableta dinauntru.

Noul model are, pe langa dotarile binecunoscute, si o carcasa detasabila pentru protectia camerei din spate a tabletei. Aceasta este prevazuta cu o inchidere pe baza de magneti, pentru a putea fi indepartata rapid atunci cand detinatorul iPad-ului doreste sa fotografieze sau sa filmeze.

Acesta este doar unul din multiplele motive pentru care noua husa iPad 10.2 Balance Folio este perfecta pentru noua tableta Apple 2019 generatia 7.