Am ajuns, iata, si la cea mai noua categorie de laptop Apple pentru care dezbatem solutiile de protectie, si anume la husa si carcasa Speck pentru MacBook Pro 2016 13 si 15 inch.

De ce Speck pentru MacBook Pro 2016

Asa cum bine stie orice posesor sau simplu fan al produselor iesite din mana si mintea lui Steve Jobs, piata este pur si simplu invadata de tot felul de huse si carcase pentru MacBook, iar linia 2016, cu sau fara Touch ID si Touch Bar, nu pare sa faca deloc exceptie de la aceasta regula.

Husa MacBook Pro 2016 13″ Smartshell – Onyx Black Matte

Numai ca, dincolo de culorile vii cu care iti imbraca acestea laptopul, ramane intrebarea legata de protectia pe care o asigura – sau nu! – fiecare dintre ele.

Toate carcasele si husele protejeaza la fel un MacBook Pro 2016?

E inutil, cred, sa mai spunem ca raspunsul la intrebarea de mai sus este nu, pentru ca toata lumea il banuia sau macar il anticipa.

De aceea, este extrem de important sa stim ce ne dorim cu adevarat pentru gadgetul nostru. Pretul infim si culorile vii vor fi mereu extrem de tentante pentru orice posesor de Mac, mai ales daca si l-a luat la mana a doua, insa tocmai in acest caz des intalnit, al dispozitivului second hand, posesorul sau uita ca protectia este cea care trebuie sa primeze in orice situatie.

Care protectie nu ar putea fi asigurata decat de niste huse si carcase produse de profesionisti precum cei de la Speck.