Astazi vom vorbi despre farmecul discret al unor huse carcase macbook pro 13 resigilate si carcase huse macbook air 13 resigilate, un subiect care cuprinde mai multe categorii extrem de interesante nu numai pentru amatorii de chilipiruri.

Carcase MacBook resigilate

Ceea ce clientii constanti ai magazinelor online stiu deja este ca primul si cel mai important drept al lor este acela de putea returna oricand intr-un interval de 14 zile produsul pe care l-au achizitionat de pe internet, primind banii inapoi fara a fi nevoiti sa ofere nimanui niciun fel de explicatie.

Acest lucru este absolut normal pentru o relatie comerciala civilizata si ofera multiple avantaje nu numai clientului care a constatat ca a ales, de exemplu, o husa macbook air 13, iar laptopul lui este de fapt un macbook pro retina 13, ci si oricarui alt client care poate cumpara acum acelasi produs returnat aproape nou, dar mai ieftin.

Huse MacBook resigilate – aproape noi, dar mai ieftine

Nu ati cumparat pana acum niciun produs resigilat din magazinele online? Nu-i nimic, va explicam noi cum sta treaba: asa cum am scris si putin mai sus, clientul desface coletul primit si da sa fixeze husa pe laptop. Dupa care constata ca nu a stiut ca are un model de MacBook Pro 2017 cu touch bar pe care nu se potriveste carcasa de MacBook Pro Retina 2012 – 2015 pe care a comandat-o.

Nu-i nimic. Produsul este impachetat frumos si trimis retur catre magazinul nostru care ii restituie prompt banii dupa ce constata ca este in aceeasi stare in care a fost expediat catre client. Carcasa returnata astfel este receptionata ca produs resigilat si scoasa la vanzare la categoria „Resigilate”, evident la un pret mai mic decat cel initial.

La ce sa ne asteptam atunci cand cumparam o carcasa husa macbook resigilata? Evident, primul lucru care a fost afectat in urma transportului dus-intors si a vizualizarii produsului este ambalajul de carton. Cutia unei astfel de carcase poate sa fie indoita, infundata sau chiar putin rupta pe la colturi.

Aceasta nu afecteaza cu nimic carcasa de protectie, care de cele mai multe ori este in stare perfecta sau cel mult prezinta cateva zgarieturi fine.

Toate acestea insa sunt compensate de o reducere corecta de pret si de faptul ca poate respectiva husa pentru MacBook este ultima pe stoc.