In buna traditie Apple, si in aceasta toamna avem o recolta bogata de noi modele iPhone, pentru care magazinul nostru s-a pregatit din timp cu poate cele mai bune huse iphone 11huse iphone 11 pro si huse iphone 11 pro max.

Cui i se adreseaza noile smartphone-uri nu este greu de ghicit. Cei care anul trecut au facut un efort financiar considerabil pentru a-si achizitiona un iPhone X e greu de crezut ca vor face un upgrade dupa numai cateva luni.

Daca insa pe telefonul tau se afla inca una din cifrele 7, 6 sau mai mici (??), atunci e clar ca numarul 11 din colectia iPhone este cel care ti se potriveste de minune.

In ceea ce priveste pretul, deja cred ca toata lumea este obisnuita cu sumele pe care trebuie sa le scoata din buzunar daca vrea un mar muscat de ultima generatie, asa ca nu mai revin asupra subiectului.

Insa, in aceeasi masura in care suntem obisnuiti cu pretul, cred ca ar trebui sa fim obisnuiti si cu faptul ca in schimbul banilor platiti primim mereu tehnologia de ultima ora in domeniul telefoanelor mobile, adica tot ce poate fi mai bun.

Cele trei camere fac deja deliciul meme-urilor, iar in ceea ce priveste noile fitze, acestea se lasa descoperite live sau in review-urile de pe net.

Insa cand vine vorba de protectie, aceasta nu poate face niciodata obiectul vreunui compromis. De aceea toti posesorii noilor iPhone 11, 11 Max si 11 Max Pro trebuie sa se doteze cu huse si carcase profesionale, care pot fi gasite la preturi accesibile si in magazinul online Huse Laptop.