Incredibil de multa lume este inca interesata de huse carcase macbook 12, iar majoritatea au reusit deja sa isi gaseasca solutia de protectie potrivita pentru acest tip de gadget accesand magazinul nostru online.

Si e normal sa fie asa

Huse Laptop a reusit sa se impuna, in doar cateva luni de cand a fost lansat in mediul online, ca un brand de exceptie, un magazin care are tot timpul cea mai completa oferta cand vine vorba de huse si carcase pentru MacBook 12″ si nu numai.

Stateam de vorba acum cateva zile cu unul dintre clientii nostri care dorea sa-mi multumeasca pentru faptul ca a gasit la noi ceea ce cauta de atata vreme si l-am intrebat cum se impaca cu ideea de a lucra inca pe un MacBook 12″ simplu, avand in vedere ca majoritatea fanilor Apple abia asteapta sa isi poata cumpara ultimul produs cu marul muscat pe el (si sa-si comande husa de protectie de la noi, evident 🙂 ).

Raspunsul sau a fost de o simplitate dezarmanta:

„E ca nou”

Ei da, asta e argumentul suprem al unui detinator de MacBook. Atata timp cat gadgetul lui merge perfect, ce rost are sa treaca la o versiune superioara, care peste doar un an va fi si ea depasita? Solutia cea mai buna este sa-ti protejezi dispozitivul pe care il ai, iar in momentul in care versiunea iOS nu mai sustine aplicatiile pe care ti le doresti sau pur si simplu acesta nu mai functioneaza, abia atunci poti trece la utima varianta de Mac existenta pe piata.

Pe care trebuie sa o protejezi cum se cuvine, nu-i asa?