Inainte de a scrie insa orice legat de huse tip carcase MacBook Pro Retina 13 si 15, trebuie sa facem distinctia intre laptopurile de acest tip produse de Apple in perioada 2012-2015, la care ne vom referi in continuare, si cele produse incepand cu sfarsitul anului 2016, care vor face subiectul unei postari ulterioare.

Huse pentru MacBook Pro Retina cu display de 13.3 inch

Laptopurile cu acest tip de ecran sunt si ele marcate pe ambalaj cu perioada exacta in care au fost produse (mid 2014, late 2013 etc), avand diferente insesizabile intre ele si un mare atu: au aceleasi dimensiuni ale carcasei exterioare, ceea ce inseamna ca in materie de protectie, husele profesioniste se vor mula perfect peste marginile acestora. Cel putin cele produse de Speck. 🙂


Asa cum puteti vedea si in recomandarea de mai sus, posibilitatile coloristice sunt aproape infinite, de aceea personalizarea unui gadget tine exclusiv de gusturile celui care il detine. Pentru ca in ceea ce priveste protectia, aceasta cade in sarcina producatorului de husa.

Carcase pentru MacBook Pro Retina cu display de 15.4 inch

Si aici putem vorbi exact de aceeasi segmentare in ceea ce priveste perioada de productie (mid 2012, mid 2015 etc) si bineinteles de faptul ca toate aceste laptopuri produse intre 2012 si 2015 au in comun dimensiunile exterioare identice. In acest fel, orice carcasa pentru MacBook Pro Retina 15 face fata provocarilor de protectie pentru toate aceste tipuri de dispozitive electronice.

husa carcasa macbook pro retina 15.4
            Click pe foto pentru accesare produs

 

In concluzie, orice tip de MacBook Pro Retina ai avea, ai ajuns in locul potrivit de unde iti poti procura tot ceea ce ai nevoie pentru protectia lui.