husa ipad 6

Despre produsele resigilate am mai scris, dar acum avem in aceasta categorie ceva mai special, si anume o husa iPad 9.7 2018 la reducere.

Acest tip de husa s-a dovedit a fi foarte popular printre clientii nostri, iar pentru acest lucru putem gasi multe explicatii. Principalul motiv al succesului sau pare sa fie insa legat de succesul tabletei iPad 6th gen.

Husa iPad 9.7 2018 la reducere

Inca de la lansarea sa, tableta Apple iPad cu ecran de 9.7 inch a avut parte de atentia cuvenita din partea Speck. Primul model de acest tip a fost iPad Air, pentru care a fost pusa in vanzare o husa cu carcasa adaptata nevoilor sale.

Mai apoi, gigantul din Silicon Valley a facut un upgrade al acestei tablete. Este vorba despre iPad Air 2. Cum upgrade-ul s-a axat numai pe performantele hardware existente, dimensiunile tabletei au ramas neschimbate.

In aceste conditii, aceleasi huse Speck si-au indeplinit cu brio menirea de a proteja si iPad Air 2.

Au urmat mai apoi si alte upgrade-uri, dar produsele rezultate nu au fost incluse in gama Air, ci au fost denumite dupa diagonala ecranului.

Si astfel au aparut pe piata iPad Pro 9.7 si mai apoi iPad 5 in 2017 si iPad 6th generation in 2018.

Husa Balance Folio pentru iPad 6, iPad 5, 9.7-inch iPad Pro, iPad Air si iPad Air 2

Da, Balance Folio de la Speck protejeaza toate acestea. O singura carcasa cu husa pentru nu mai putin de 5 tipuri de tablete. Nu-i asa ca e perfect?

Da, doar ca nu este doar perfect, ci mai mult ca perfect. Si asta din cauza ca magazinul nostru are pe stoc acum aceasta husa si resigilata.

Adica un client a returnat-o in termenul legal de 14 zile, dupa ce a probat-o putin.

In aceste conditii, husa este aproape noua, dar pretul sau este mult mai scazut.

De aceea, trebuie sa profiti si tu chiar acum de aceasta reducere de pret!